Wolter Kroes in Carré.

Met een carrière van 30 jaar stond er nog één wens hoog op het lijstje van Wolter.
Op 4 december 2018 gaat die wens in vervulling met een groot concert in het Koninklijk theater Carré.

Op dinsdag 4 december komt de Nederlandse zanger Wolter Kroes voor een uniek concert naar Carré in Amsterdam. Hiermee viert hij dat hij dit jaar 30 jaar in het vak zit. De kaartverkoop van dit concert start aanstaande vrijdag, 30 maart, om 10 uur via Ticketmaster.

De altijd enthousiaste Wolter Kroes heeft in zijn indrukwekkende carrière bijna alle concertzalen van Nederland wel gezien; van concerten in grote zalen als Ahoy en AFAS Live (toenmalig Heineken Music Hall) tot optredens in kroegen en theaters.

Overal heeft Wolter zijn fans vermaakt en ontroerd, maar nu is het tijd voor die ene historische plek die nog ontbrak in zijn carrière; Carré.

Wolter is zelf dolenthousiast over dit aankomende concert: “Ik kan mij maar één plek voorstellen om mijn jubileumconcert te geven en dat is het magische Carré. Hier heeft zo’n beetje elke legendarische artiest gestaan. Ik ben er vaak geweest, maar nu wordt het dan écht tijd voor een eigen concert. Ik kan niet wachten om mijn jubileum hier samen met mijn fans te mogen vieren.”

Wolter Kroes is al decennia lang een van de meest optredende artiesten in Nederland, en heeft hiermee in heel Nederland een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als “Ik heb de hele nacht liggen dromen” en “Viva Hollandia” staat Wolter altijd garant  voor een groot feest. Maar met populaire ballads als “Ik ben je prooi” en “Laat me Los” weet Wolter de mensen ook te ontroeren.

Met een repertoire van meer dan 150 opgenomen liedjes heeft Wolter voldoende keuze om dit bijzondere jubileumconcert vorm te geven.

Wolter Kroes in Carré

Dinsdag 4 december 2018 | Carré, Amsterdam

 Aanvang: 20:00 | Entree: €39, €49, €59 (excl sk)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/wolterkroes
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 30 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).