Ik ben benaderd door SBS 6 om deel te nemen aan het programma Stelletje Pottenbakkers.
Samen met Robin Martens, Rob Geus, Roy Donders, Patricia Paay, Kim Kötter, Utopiaan Linda en Shirma Rouse neem ik plaats achter de draaischijf van het pottenbakken.

Een ieder van ons krijgt de opdracht om iedere uitzending iets moois te creëren, onze creatie wordt beoordeeld door een professionele jury, op elk detail wordt gelet en de slechtste pottenbakker moet het programma verlaten.

Wat heb ik ontzettend veel lol gehad tijdens het pottenbakken. Hilarische momenten gaan er voorbij komen. Vooral het plezier spat eraf bij alle mede kandidaten.
Ik wist niet dat pottenbakken zo moeilijk, zo ontspannend en het klinkt raar, maar ook rustgevend kan zijn.
Het vergt namelijk heel veel van je concentratie. Helaas had ik op het moment van de opnames een paar gekneusde ribben, waardoor het ook best zwaar was.
Maar dit mocht de pret niet drukken. De mooiste creaties gaan voorbij komen. De presentatie is in handen van Kim-lian Van der Meij.
Stelletjes Pottenbakkers zal te zien zijn vanaf zondag 4 maart op SBS 6 om 21:30 uur, kijken jullie allemaal gezellig mee hoe ik en mijn collega’s mooie dingen proberen te creëren?