Nieuws Wolter Kroes 2018-03-21T19:50:30+00:00

NIEUWS

Wolter in Stelletje Pottenbakkers van SBS6

Ik ben benaderd door SBS 6 om deel te nemen aan het programma Stelletje Pottenbakkers. Samen met Robin Martens, Rob Geus, Roy Donders, Patricia Paay, Kim Kötter, Utopiaan Linda en Shirma Rouse neem ik plaats achter de draaischijf van het pottenbakken. Een ieder [...]

RTL Snowmagazine

Lieve Muziekvrienden, Wat was t vandaag een droomdag in Westendorf. Ik mocht een paar dagen met RTL Snowmagazine door mijn favoriete skigebied skiën met Sander Janson Official. Het was écht super! En wat kan deze [...]

HET FEEST KAN BEGINNEN

Lieve muziekvrienden, Eindelijk heb ik sinds Feest in de Moskito weer een echt Hollands-Tirolse feestplaat gemaakt. Het feest kan beginnen is door mij en Edwin van Hoevelaak geschreven. Het nummer is te beluisteren op Spotify [...]