NIEUWS

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Momenteel ben ik druk met nieuwe, leuke en mooie dingen. Wil jij als eerste overal van op de hoogte zijn? Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief. 🖊➡️ http://bit.ly/WolterNieuwsbrief

Lieve allemaal, Met trots kan ik vertellen dat ik mijn contract met de VriendenLoterij vandaag weer langdurig heb mogen verlengen. Samen gaan we weer vol vertrouwen de toekomst in. Een toekomst waarin we streven naar [...]

WOLTER KROES – HEMEL

Lieve allemaal, Een aantal maanden geleden zat ik in de Rooftop studio met Rene Karst, Jan Tekstra en Hansen Tomas. Drie super muzikale gasten, die ongelofelijke mooie hits hebben geschreven in 't verleden. We [...]

HET KROEGENLIED

Xander de Buisonjé schrijft nieuwe single Het Kroegenlied. Op 30 maart vierde Wolter de afsluiting van zijn 30 jarig jubileum in de AFAS Live in Amsterdam. En om zijn vele fans te verrassen had hij een primeur, [...]

  • Bandfoto AFAS LIVE WOLTER KROES

BEDANKT AFAS LIVE

Lieve Fans en muziekvrienden, Dank, dank, dank .... en ik wil er eigenlijk nog wel honderd keer dank achter zetten. Ik wil jullie bedanken voor misschien wel de meest onvergetelijke avond uit mijn 30 jarige [...]

GASTARTIESTEN AFAS LIVE BEKEND

De gastartiesten die zullen optreden tijdens We Gaan Nog Even Door in AFAS LIVE zijn bekend. Niemand minder dan George Baker, Xander de Buisonjé, Stuk TV en Belinda Kinnaer zullen optreden. Het concert beloofd [...]

  • dat ben jij-Wolter Kroes

WOLTER KROES – DAT BEN JIJ

De afgelopen 30 jaar heeft Wolter heel veel mooie ballades opgenomen. Met liedjes als Laat Me los, Ik Ben Je Prooi, Het Seizoen Van Ons en vele andere. In de loop der [...]