Lieve Fans en muziekvrienden,

Dank, dank, dank …. en ik wil er eigenlijk nog wel honderd keer dank achter zetten. Ik wil jullie bedanken voor misschien wel de meest onvergetelijke avond uit mijn 30 jarige carrière. Jullie willen niet weten hoe ik ontzettend ik van jullie allemaal in de AFAS live heb genoten. De reacties toen ik in het publiek kwam na afloop waren gewoon waanzinnig lief allemaal. Het was echt overweldigend. Dit is dus waarom ik nog zeker tien jaar wil door knallen.
Als artiest doe je heel weinig als je geen goede muzikanten op het podium heb. Nou geloof me … dit waren misschien wel de beste muzikanten die ik op het podium kon wensen. Wat was de band ongelofelijk goed. En wat zongen de backingvocals geweldig! De danseressen waren een genot om te zien. Het was voor mij een feest om met al deze mensen te mogen werken. Wat ook heel belangrijk is, is de sfeer in de zaal. Als het licht, geluid en special effects goed zijn, dan is het feestje al voor de helft klaar. En dat was hier echt het geval. Geweldig gedaan mannen.
Waar ik ontzettend trots op ben waren mijn gasten. Déon Leon je support act was top. George Baker, Belinda Kinnaer, Thomas Berge , Xander de Buisonjé en de mannen van StukTV jullie speelde Afas helemaal plat! Dank jullie wel voor jullie heerlijke aanwezigheid op de bühne. Originals jullie hebben de afterparty tot een waar feest gemaakt. Super bedankt!!
Een show als deze kun je nooit als artiest in je eentje maken. Ik wil John Mulder van Mojo Concerts ontzettend bedanken voor de samenwerking. Jullie hadden in Koninklijk Theater Carré al laten zien waar toe jullie in staat waren, maar wat er gisteren gebeurde was echt waanzinnig gaaf.
Dan zijn er nog twee mensen die ik niet vergeten ben, maar wel in het zonnetje wil zetten. Remco De Ruiter je hebt bergen verzet voor me! Ik ben super trots met jou als manager. Ik ben misschien wel de leukste ( hahaha ) maar niet de makkelijkste artiest om mee te werken. Maar jij weet precies hoe je mij kan laten knallen. En we gaan nog heel veel mooie dingen doen. Het mooiste moet nog komen. En ik ben blij dat ik dat allemaal met jou mag doen. Patrick Regenboog jou wil ik als laatste bedanken. Dag in dag uit staan we in het land ergens te werken. Maar op avonden als deze komt het er echt op aan.
En als er iemand is die mij onder controle heeft qua geluid, dan ben jij het. Je bent oprecht de allerbeste geluidsman die ik mij kan wensen. En ik hoop dat je nog jaren met DPS audio mag werken.
Lieve allemaal er zullen weer prachtige foto’s van Robert Gort voorbij gaan komen. Ik wens jullie heel veel plezier met nagenieten.

Heel veel liefs,

Wolter Kroes