Wolter Kroes – Het seizoen van ons 2018-05-22T13:57:37+00:00
Het seizoen van ons - Wolter Kroes met het Metropole Orkest
Single Het seizoen van ons - Wolter Kroes & Metropole Orkest

Het Seizoen Van Ons is te beluisteren.
via Spotify
via ITunes

Het Seizoen Van Ons
Wolter Kroes & Metropole Orkest

Wolter Kroes viert 30-jarig jubileum met speciale heruitgave van Het Seizoen Van Ons.

2018 is hét jaar van Wolter Kroes. De goedlachse zanger staat reeds 30 jaar op het podium en viert dit het hele jaar door.
Op veler verzoek van zijn fans heeft Wolter nu een bijzondere versie opgenomen van Het Seizoen Van Ons, met medewerking van het Metropole Orkest.

Wolter; “ik heb in mijn carrière ruim 150 liedjes mogen opnemen, maar Het Seizoen Van Ons is altijd een bijzonder liedje geweest. Of ik nu in een kroeg, theater of concertzaal sta dit liedje mag nooit ontbreken en het ontroert altijd. Voor mijn jubileumjaar heb ik het Metropole Orkest gevraagd of zij mij willen helpen om dit liedje nogmaals op te nemen, zodat dit jaar nog meer glans krijgt voor mij en mijn fans.”

Eerder kondigde Wolter aan zijn jubileum op 4 december te vieren met een concert in Koninklijk Theater Carré.
De kaarten voor dit concert waren binnen een uur uitverkocht.

Wolter in Stelletje Pottenbakkers van SBS6

Ik ben benaderd door SBS 6 om deel te nemen aan het programma Stelletje Pottenbakkers. Samen met Robin Martens, Rob Geus, Roy Donders, Patricia Paay, Kim Kötter, Utopiaan Linda en Shirma Rouse neem ik plaats achter de draaischijf van het pottenbakken. Een ieder [...]

Wolter Kroes in Carré

Wolter Kroes in Carré.

Met een carrière van 30 jaar stond er nog één wens hoog op het lijstje van Wolter.
Op 4 december 2018 gaat die wens in vervulling met een groot concert in het Koninklijk theater Carré.

NIEUWS OVER WOLTER KROES IN CARRE

Wolter Kroes viert 30 jarig jubileum met uniek concert in Koninklijk Theater Carré

Op dinsdag 4 december komt de Nederlandse zanger Wolter Kroes voor een uniek concert naar Carré in Amsterdam. Hiermee viert hij dat hij dit jaar 30 jaar in het vak zit. De kaartverkoop van dit concert start aanstaande vrijdag, 30 maart, om 10 uur via Ticketmaster.

De altijd enthousiaste Wolter Kroes heeft in zijn indrukwekkende carrière bijna alle concertzalen van Nederland wel gezien; van concerten in grote zalen als Ahoy en AFAS Live (toenmalig Heineken Music Hall) tot optredens in kroegen en theaters.

Overal heeft Wolter zijn fans vermaakt en ontroerd, maar nu is het tijd voor die ene historische plek die nog ontbrak in zijn carrière; Carré.

Wolter is zelf dolenthousiast over dit aankomende concert: “Ik kan mij maar één plek voorstellen om mijn jubileumconcert te geven en dat is het magische Carré. Hier heeft zo’n beetje elke legendarische artiest gestaan. Ik ben er vaak geweest, maar nu wordt het dan écht tijd voor een eigen concert. Ik kan niet wachten om mijn jubileum hier samen met mijn fans te mogen vieren.”

Wolter Kroes is al decennia lang een van de meest optredende artiesten in Nederland, en heeft hiermee in heel Nederland een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als “Ik heb de hele nacht liggen dromen” en “Viva Hollandia” staat Wolter altijd garant  voor een groot feest. Maar met populaire ballads als “Ik ben je prooi” en “Laat me Los” weet Wolter de mensen ook te ontroeren.

Met een repertoire van meer dan 150 opgenomen liedjes heeft Wolter voldoende keuze om dit bijzondere jubileumconcert vorm te geven.

Wolter Kroes in Carré

Dinsdag 4 december 2018 | Carré, Amsterdam

 Aanvang: 20:00 | Entree: €39, €49, €59 (excl sk)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/wolterkroes
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 30 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

MUZIEK OP SPOTIFY

OPTREDENS

Evenement details:

 • za
  16
  jun
  2018

  VLAGGETJESDAG - SCHEVENINGEN

  17:00OVERDEKT PODIUM - SCHEVENINGEN
Wolter Kroes logo

Manager Wolter Kroes
Remco de Ruiter
Telefoon: 06-30418140
E-mail: Verstuur E-mail

Tribe boekingen

Boekingen Wolter Kroes
Conny Bens en Karlijn Schakenraad

Telefoon: 0413-788888
Website: tribeboekingen.nl
E-mail: Verstuur E-mail

Wolter Kroes logo

Voor al uw overige vragen
Contact Wolter Kroes
E-mail: Verstuur E-mail